Home / Blog / Meesterclass SLIM plannen

Meesterclass SLIM plannen

Posted on

Meesterclass SLIM plannen

Herken je een hoge werkdruk in je team in de maand januari? Is het einde van het schooljaar wel erg vol gepland met allerlei thema-activiteiten? Kom je altijd tijd tekort tijdens teamvergaderingen? En loopt de professionaliseringsagenda helemaal over? Dan is de Meesterclass SLIM plannen iets voor jou!

Inhoud
Tijdens de Meesterclass SLIM plannen word je geïnspireerd om op een kritische en vernieuwende manier naar je jaarplanning te kijken en de piekmomenten meer te verdelen over het hele schooljaar. Daarnaast leer je keuzes te maken in je professionaliseringsagenda.

Zo word je meegenomen in het plannen van themadagen en de bijkomende vervangingsbehoefte. Met de juiste planning kan SLIM tijdig op zoek gaan naar een invaller, zodat de klas niet naar huis wordt gestuurd. Ook komt aan bod hoe je vanuit het taakbeleid vaste teamleden een extra dag voor de groep kan zetten of ouders kan betrekken. Op welke momenten zijn teamleden niet nodig en kan dit worden opgevangen door ouders?

Kortom, een inspirerende Meesterclass waarna je vol nieuwe ideeën en inspiratie naar huis gaat en tot actie kunt overgaan!

Trainers
De Meesterclass SLIM plannen wordt georganiseerd door Boukje Veldman, directeur SLIM Personeelsbemiddeling en Hanneke Oosting, eigenaar Edupos.

Doelgroep en kosten
De Meesterclass SLIM Plannen is bedoeld voor basisschooldirecteuren. De kosten voor de Meesterclass zijn € 99,- per persoon (exclusief btw).

Aanmelden
Wees er snel bij, want dit schooljaar staan er slechts twee meesterclasses gepland.

  • Woensdag 23 mei van 9.00 – 12.00 uur, locatie Groningen
  • Dinsdag 12 juni van 13.00 – 16.00 uur, locatie Zwolle

Wil je deelnemen aan de Meesterclass SLIM plannen? Stuur dan een e-mail naar directie@slim-online.nl en vermeld hierin de datum van deelname. Daarnaast is het ook mogelijk om de Meesterclass SLIM plannen incompany aan te bieden. Interesse? Mail gerust.

Top