Header Image
Home / DIENSTEN / Groeimap | Digitaal kindportfolio

Groeimap | Digitaal kindportfolio

Ben jij op zoek naar een digitaal kindportfolio, waarbij ook de ontwikkeling vanuit leerlijnen zichtbaar wordt? Dan is de Groeimap iets voor jou!

De Groeimap is ontwikkeld op basis van ervaringen uit de onderwijspraktijk. Kinderen zijn bij de Groeimap zelf eigenaar over hun eigen kindportfolio. In overleg met de leerkracht kunnen persoonlijke doelen worden open gezet, zodat het kind daarna een video, foto of bestand kan toevoegen. Een leerkracht kan in het dashboard overzichtelijk zien wanneer een kind bewijslast heeft toegevoegd in het portfolio en kan een kind hierop feedback geven. Wanneer het kind er aan toe is dan heeft hij/zij de mogelijkheid om het portfolio te presenteren. Op deze manier heeft het kind eigen regie over het eigen leerproces.

Heb jij voornemens om te starten met een (digitaal) portfolio? Lees dan hier ons blog.

Ook is het mogelijk om samen met jou en jouw team een visie te ontwikkelen over het werken met portfolio’s. Wil je hier meer informatie over stuur dan een mail naar info@edupos.nl.

Wil je meer informatie over de Groeimap? Ga dan naar www.groeimap.nl.

Bolletjes Edupos

 


De leerling bepaalt wat hij/zij erin zet, maar ook wat hij/zij laat zien tijdens de presentatie. Leerlingen voelen zich eigenaar en dit zorgt voor vertrouwen. De leerling wil iets moois laten zien en dat zorgt voor motivatie.
leerkracht Kindcentrum de Schutsluis

Top