Header Image
Home / OVER / Hanneke Oosting (eigenaar)

Hanneke Oosting (eigenaar)

Hanneke Oosting (1984) is onderwijskundig adviseur in het primair en voortgezet onderwijs. Zij ontwikkelt en implementeert onderwijsconcepten. Zij begeleidt diverse scholen en onderwijsprofessionals en wordt op verschillende scholen ingezet als interim directeur, intern begeleider of onderwijskundig specialist.

Diensten:

  • Zij draagt haar vakkennis over via onderwijsconcepten en de ontwikkeling van leerinstrumenten.
  • Zij traint leerkrachten en begeleidt scholen op het gebied van onderwijsconcepten, unitonderwijs, het vergroten van eigenaarschap en gepersonaliseerd leren.
  • Zij werkt ad interim als je even iemand nodig hebt die breed en deskundig inzetbaar is.

Achtergrond
Via EXOVA begeleidde Hanneke diverse scholen bij de implementatie van gepersonaliseerd leren. Ze werkte als adviseur bij Penta Rho waar ze veel conceptontwikkeling en onderwijskundig onderzoek heeft gedaan. Ook was zij langere tijd projectleider, procesbegeleider en interim directeur. De basis van haar carrière ligt in de ruim 10 jaar ervaring als floor- en restaurantmanager bij de McDonald’s. Behalve deze stevige bijbaan koos Hanneke als student altijd uitdagende stageplekken, zoals het Landelijk Politie Opleidingsinstituut te Curaçao en SLO (Stichting Leerplan Ontwikkeling). Ook liep Hanneke een half jaar stage in Zweden.

Roots
“Ja, ik kom uit een echte onderwijsfamilie, dat gaat drie generaties terug”, lacht Hanneke. “Ik wist al vroeg dat ik iets met en voor kinderen wilde doen. Mijn studietraject was avontuurlijk, een uitdaging. Door mijn roots en door wie ik ben, functioneer ik het beste op het snijvlak van de praktijk en de theorie. Het ondernemerschap en onderwijsmanagement passen bij mij. Ik volg mijn eigen pad en neem mensen met gemak mee, gedreven door die enorme wens om mooi onderwijs te maken.”

Heb je een vraag of wil je een kop koffie drinken?
Neem gerust contact op via info@edupos.nl of 06 51 58 41 47

Top